Joraus ry:n Mitä kuuluu? -kysely 2020

Joraus ry:n nykyisen hallituksen tavoitteena on vahvistaa aineenopettajaopiskelijoiden edunvalvontaa ja saattaa opiskelijoita yhä enemmän tietoisiksi oikeuksistaan soveltavan kasvatustieteen ja opettajankoulutuksen osaston järjestämissä opinnoissa. Tahdomme näin hallituskautemme alkupuolella kartoittaakin opettajaopiskelijoiden kokemuksia, ajatuksia ja toiveita edunvalvonnallisiin aiheisiin liittyen.

Toivoisimmekin, että kaikki halukkaat opettajaopiskelijat kävisivät vastaamassa tästä postauksesta löytyvään Mitä kuuluu? -kyselyyn, jonka vastausten avulla pyrimme kehittämään toimintaamme ja auttamaan opiskelijoita mahdollisissa koetuissa edunvalvontaan liittyvissä epäkohdissa. Sinun ei siis tarvitse olla Joraus ry:n jäsen vastataksesi kyselyyn.

Meihin saa pitkin lukuvuotta olla yhteyksissä kaikkissa soveltavan kasvatustieteen ja opettajankoulutukseen liittyvissä kysymyksissä ja epäkohdissa esimerkiksi sähköpostin tai Instagramin kautta. Jorausten hallituslaiten puoleen voi kääntyä esimerkiksi silloin, jos pedagogiikan kurssin työmäärä tai epäselkeät toimintatavat hämmentävät. Voit ottaa halutessasi yhteyttä myös suoraan ISYY:n häirintäyhdyshenkilöihin Pekka Koivaaraan tai Mikko Aaltoseen. Heidän yhteystietonsa löytyvät ISYY:n verkkosivuilta.

Mukavaa helmikuun loppua toivotellen Silja, Joraus ry:n edunvalvontavastaava

Joraus ry:n Mitä kuuluu? -kysely 2020